Stáhněte si kuchařku ZDARMA: 11 receptů a rad pro letní grilování (elektronická kniha v PDF zdarma)

Zásady ochrany osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je spol. Ing. Ondřej Král, IČ 65250184 se sídlem Sedlov 22, zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném podle § 71 odst.2 živnostenského zákona na Městském úřadu Kolín (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou:
  • adresa: Sedlov 22, 280 02 Kolín 2
  • e-mail: info@cobb-grily.cz
  • telefon: 725084096
  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky:
  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • poštovní adresa
  • telefon

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • splnění právní povinnosti správce podle čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR,
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • plnění právních povinností vůči státu,
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží/služeb/realizaci plateb na základě smlouvy
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR a
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména ve vztahu k datovým úložištím pravidelnou změnou hesel a ve vztahu k osobním údajům v listinné podobě jejich uchováváním v uzamykatelných prostorách.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

O GRILU COBB

COBB GRIL UMÍ

ikona cr

13 LET ZKUŠENOSTÍ

Za tu dobu jsem si prošel od UX, grafiky až po kompletní tvorbu webů a jejich marketing. Díky tomu, si dokážu poradit skoro se vším.

Získáte výhodu v propojení mých zkušeností se schopností se vcítit do role uživatelů webů v jedné osobě.

ikona hasícího přístroje

VŠE PODLE VAŠICH POTŘEB

Vytvářím weby šité na miru podle vašich potřeb – potřeb vašich zákazníků.

ikona palce nahoru

+70 WEBŮ A E-SHOPŮ

Spolupracoval jsem a úspěšně dokončil na 70 webů a e-shopů.

UNIKÁTNÍ KONSTRUKCE

SOUČÁSTI GRILU

Korpus těla grilu je z kvalitní nerezové oceli.

Základní grilovací mřížka s nepřilnavou úpravou.

Snadná manipulace bez nutnosti rukavic díky chytré rukověti.

Vnitřní nádoba grilu, střední část je určena k podpalování a umístění košíku na brikety. Vnější obvodová prohlubeň slouží k nalití vody popř. vína nebo piva a také k záchytu odkapávajícího tuku (patent firmy Cobb).

Košík na brikety.

Víko z leštěného nerezu.

Unikátní konstrukce grilu
ZÍSKANÁ OCENĚNÍ

COBB GRIL DOPORUČUJÍ

Ocenění časopisu TIME
Time Magazine International

Magazín Time zvolil gril Cobb jako nejlepší vynález roku 2001

Ocenění HPBA – Heart, Patio & Barbecue Association
HPBA – Heart, Patio & Barbecue Association

Grily firmy Cobb získaly 2 prestižní ocenění od Asociace pro zdravé grilování VESTA na Expu 2003 za nejlepší předváděcí akci a jako nejlepší novinku v grilování roku 2003.

The Heart and Stroke Foundation South Africa
The Heart and Stroke Foundation South Africa

Výrobek schválila Heart Foundation, což je jihoafrická nadace zaměřená na snížení a prevenci výskytu srdečních onemocnění a mrtvice u populace Jihoafrické republiky.

Ocenění DISA - Design Institute South Africa
DISA - Design Institute South Africa

Díky inovacím v technologii a designu, gril v roce 2007 získal ocenění od institutu pro design DISA.

REFERENCE

DOPORUČENÍ ZÁKAZNÍKŮ

“Před létem jsme si od Vás zakoupili gril Cobb. Tento výrobek předčil naše očekávání. Během naší dovolené jsme na grilu připravili bezpočet pokrmů. Hitem byly například palačinky!!!! Všem známým nyní tento gril doporučujeme.” S. Nováková